Dolar 36,4339
Euro 38,1549
Altın 3.441,38
BİST 9.602,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli 5°C
Parçalı Bulutlu
Denizli
5°C
Parçalı Bulutlu
Cts 4°C
Paz 5°C
Pts 10°C
Sal 10°C

Etli Kereviz

Etli Kereviz Tarifi nasıl yapılır? Etli Kereviz Tarifi’nin detaylı anlatımı ve deneyenlerin fotoğrafları burada.

Etli Kereviz
17 Şubat 2025 20:43

Etli Kereviz Tarifi İçin Malzemeler

  • 300 gram kuzu eti
  • 1 kg kereviz
  • 1 adet patates
  • 1 adet havuç
  • 1 adet soğan
  • 1 tatlı kaşığı domates salça

Terbiyesi için;

  • 1/2 (yarım) adet limon
  • 1 adet yumurta sarısı

Etli Kereviz Tarifi Nasıl Yapılır?

  1. Sebzeleri 1/2 limon sıkılmış suya doğrayın.
  2. Etin tencerede suyunu çektirin.
  3. Soğanı doğrayın ve hafifçe kavurun.
  4. Domates salçası ekleyin, hafifçe kavurun.
  5. Sebzeleri ekleyin. 2 parmak aşacak kadar su ve tuz ekleyin.
  6. Terbiye: 1/2 limon suyunda yumurta sarısını çırpın.
  7. Piştikten sonra yemeğin altını kapatın, terbiyesini yavaş yavaş karıştırarak yemeğe ekleyin.

Etli Kereviz Tarifi Fotoğraflı Yapılışı

Şehrin nabzını tutan, en son gelişmeleri anında sizlere ulaştıran sesimiz olmaya devam ediyoruz. Denizli’nin sesi olan Denizlim Haber ile şehre dair herşeyi keşfedin. Takipte kalın en yeni haberlerle güncel kalın.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.