Asırlık lezzet için Londra’dan kilometrelerce yol geldiler!
Yaylalarda otlatılan küçükbaş ve büyükbaş etlerinden yapılarak Türk mutfağındaki lezzetler arasında yer alan Antep Sofrası Ocakbaşı çeşitleri, kente gelen yerli ve yabancı turistlerin tatmadan ayrılmadığı bir lezzet niteliğini taşıyor.
Gözde turizm merkezi Denizli’yi, her yıl çok sayıda yerli ve yabancı turist akın ediyor. Tatillerini güzel bir yemekle taçlandırmak isteyen turistler, damak tatlarına hitap eden mekanları tercih ediyor. Türk mutfağının güzellikleri arasında yer alan Antep usulü et çeşitlerini tüketmek isteyen yerli ve yabancı turistlerin ilk durağı Kebapçı Pala oldu. Merkezefendi ilçesine bağlı Yeni bulunan Kebapçı Pala restorana uğrayanlar, muhteşem bir doğa manzarasında çok sayıda eşsiz lezzeti tadabiliyor. Kebapçı Pala restoranda birçok kırmızı et çeşidi ve yemekleri, misafirlerinin beğenisine sunuluyor. Dış ve iç mekan masaları 2-4-6 kişilik olup, önceden rezerve edilmesi durumunda son derece romantik bir akşam geçirmenize olanak sağlıyor. Öğlen yemeklerinde de servisleri açık olan görkemli restoran, tüm gün tercih eden misafirlerine hizmet veriyor. Kebapçı Pala’nın ızgarasında hazırlanan yemekleri tadanlar hayranlıklarını dile getiriyor.
Londara’dan beyaz cennet olarak adlandırılan Pamukkale Travertenlerinin ardından bölgenin en güzel yemekleri ile karnını doyurmak isteyen Nijeryalı Tottenham Kulübü Antrenörü, Kebapçı Pala işletmesini tercih etti. Dev kampanya fırsatına yakalanan genç sporcu; Kuzu Şiş, Ciğer Şiş, Tavuk Şiş, Adana Kebap bunun yanında 5 çeşit meze ile birlikte 199 TL’ye yedi. Fiyat ile şok yaşayan Nijeryalı sporcu, lezzeti tüm yemek severlerin tatmasını istedi.