Dolar 34,0033
Euro 37,8557
Altın 2.819,96
BİST 9.577,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli 31°C
Parçalı Bulutlu
Denizli
31°C
Parçalı Bulutlu
Paz 29°C
Pts 31°C
Sal 30°C
Çar 30°C

Meteoroloji saat verip 13 ili uyardı! Gök gürleyecek, sağanak vuracak

Öğle saatlerinden itibaren Denizli, Burdur, Isparta, Afyonkarahisar, Muğla’nın iç kesimleri, Antalya’nın iç bölgeleri ve Konya’nın batı ve güneyinde kuvvetli gök gürültülü sağanak bekleniyor. Ayrıca, Bolu, Karabük, Çankırı, Düzce …

Meteoroloji saat verip 13 ili uyardı! Gök gürleyecek, sağanak vuracak

Öğle saatlerinden itibaren Denizli, Burdur, Isparta, Afyonkarahisar, Muğla’nın iç kesimleri, Antalya’nın iç bölgeleri ve Konya’nın batı ve güneyinde kuvvetli gök gürültülü sağanak bekleniyor.

Ayrıca, Bolu, Karabük, Çankırı, Düzce, Zonguldak ve Kastamonu’nun iç kesimlerinde de yerel kuvvetli gök gürültülü sağanak etkili olacak.

Ani sel, su baskını, yıldırım, dolu yağışı, ani kuvvetli rüzgar ve kısa süreli fırtına gibi olumsuzluklara karşı vatandaşların dikkatli ve tedbirli olması uyarısında bulunuldu.

METEOROLOJİK GÖRÜNÜM

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün son tahminlerine göre, ülke genelinde hava durumu oldukça değişken olacak.

Marmara’nın doğusu, İç Ege, Batı ve Doğu Akdeniz, Karadeniz kıyıları ile İç Anadolu’nun bazı bölgeleri yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlara maruz kalacak.

Özellikle Batı Akdeniz, Toroslar, Hatay, Afyonkarahisar, Sakarya, Muğla, Ordu, Giresun, Rize ve Trabzon’un iç kesimlerinde yağışların kuvvetli olması bekleniyor.

Hava sıcaklıklarının Marmara’da 3 ila 5 derece artacağı, diğer bölgelerde ise mevsim normallerinde kalacağı öngörülüyor. Rüzgar genellikle hafif ve orta kuvvette esmesi bekleniyor.

Uyarılar: Kuvvetli yağışların ani sel, su baskını, yıldırım ve yerel dolu yağışına yol açabileceği belirtilerek, bu bölgelerde yaşayanların dikkatli ve tedbirli olması gerektiği vurgulandı.

BÖLGESEL HAVA DURUMU:

• Marmara: Parçalı ve çok bulutlu, doğusunda yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar.

• Ege: Parçalı ve az bulutlu, öğleden sonra iç kesimlerde yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar.

• Akdeniz: Parçalı ve çok bulutlu, yer yer sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar.

• İç Anadolu: Parçalı ve çok bulutlu, öğleden sonra yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar.

• Karadeniz: Parçalı ve çok bulutlu, yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar.

• Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu: Az bulutlu ve açık.

Denizlerde fırtına beklenmiyor; ancak, hava durumu ve rüzgar koşullarına göre denizlerde dalga boylarının 1,0 ila 2,0 metre arasında değişmesi öngörülüyor.

Şehrin nabzını tutan, en son gelişmeleri anında sizlere ulaştıran sesimiz olmaya devam ediyoruz. Denizli’nin sesi olan Denizlim Haber ile şehre dair herşeyi keşfedin. Takipte kalın en yeni haberlerle güncel kalın.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

dpslot dpslot dpslot dpslot dpslot dpslot dpslot dpslot dpslot dpslot dpslot https://pafisiliwangi.org/ dpslot https://e-tiket.cappaballoons.com/ pgslot pgslot https://technology.domiosb.org.tr/ dpslot dpslot dpslot https://bosphorusmobilya.com/ dpslot dpslot dpslot dpslot dpslot hkpools dpslot dpslot dpslot dpslot demo slot dewaslot slot kamboja/ pgslot dewaslot dewaslot dewaslot dewaslot jagoslot bongeslot