Dolar 32,2425
Euro 34,7787
Altın 2.441,08
BİST 10.268,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli 21°C
Az Bulutlu
Denizli
21°C
Az Bulutlu
Cts 23°C
Paz 23°C
Pts 24°C
Sal 24°C

14 yıl boyunca cinsel saldırıya uğradığı evden kaçarak kurtuldu

Rusya’da Ekaterina B. isimli kadın, Cheskidov’un kendisini 2009 yılında kaçırdığını anlattı. 14 yıldır tutsak olduğu evden kaçarak kurtulan kadın, işkence ve cinsel saldırıya uğradığını söyledi.

14 yıl boyunca cinsel saldırıya uğradığı evden kaçarak kurtuldu

Rusya’nın Çelyabinsk kentinde, Ekaterina B. isimli kadın 19 yaşında kaçırıldığını ve 14 yıldır alıkonulduğu evde defalarca cinsel saldırıya uğradığını anlattı. 51 yaşındaki Vladimir Cheskidov’un kendisini 2009 yılında kaçırdığını söyleyen kadın, 19 yaşından bu yana bir evde hapsedildiğini aktardı.

PASLI KAFATASI BULUNDU

Ekaterina B., Cheskidov’un 2011 yılında ise Oksana adlı başka bir kadını kaçırdığını ve öldürdüğünü söyledi. Rusya Soruşturma Komitesi’nin verilerine göre Cheskidov, cesedi parçaladı ve kalıntıları da evin bodrumunda kaynattı. Yerel haberlere göre, evde ‘kemikler ve üzerinde pas izleri olan bir kafatası’ bulundu.

14 YILDIR GÖRMEDİĞİ KIZ KARDEŞİYLE İLETİŞİM KURDU

“Bütün bu süreçte bana işkence etti ve 1000’den fazla kez cinsel saldırıda bulundu” diyen Ekaterina B., saldırganın annesiyle beraber yaşadığı evde tutsak olduğunu anlattı. ‘Her şeyden haberdar’ olduğu belirtilen anne Valentina’nın da gözaltına alındığı aktarıldı. Polis, adamın sarhoş olduğu sırada annesinin ambulans çağırdığını ve Ekaterina B.’nın bu sırada kaçmayı başardığını duyurdu. Evden kaçan kadın, 14 yıldır görmediği kız kardeşine ulaştı ve daha sonra polisi aradı.

ASMA KİLİT VE DEMİR PARMAKLIKLI ODADA TUTULDU

Daily Mail’in aktardığına göre Ekaterina B. kız kardeşine, 19 yaşındayken saldırganla tanıştığını ve daha sonra evine davet ettiğini anlattı. “Bir tren istasyonunda bana içki içmeyi teklif etti. Daha sonra beni evine davet etti fakat beni evinde kapalı tuttu” diyen kadın, ev işlerini de yaptığını ve saldırganın annesine baktığını da aktardı. Ekaterina B., kaldığı odanın kapısında asma kilit ve pencerelerinde demir parmaklık olduğunu söyledi.

51 yaşındaki Vladimir Cheskidov şu anda bir psikiyatri hastanesinde silahlı gözetim altında tutuluyor ve cinayet, tecavüz ve adam kaçırmaya ilişkin cezai soruşturmayla karşı karşıya. Öte yandan saldırganın babası ve önceki eşinin akıbetiyle ilgili de soruşturma başlatıldı. (DIŞ HABERLER)

Şehrin nabzını tutan, en son gelişmeleri anında sizlere ulaştıran sesimiz olmaya devam ediyoruz. Denizli’nin sesi olan Denizlim Haber ile şehre dair herşeyi keşfedin. Takipte kalın en yeni haberlerle güncel kalın.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.