Dolar 32,1815
Euro 34,7394
Altın 2.450,84
BİST 10.310,89
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli 21°C
Az Bulutlu
Denizli
21°C
Az Bulutlu
Cts 22°C
Paz 23°C
Pts 24°C
Sal 24°C

Araba Alacaklara Müjde… Kredide Yüzde 0 Faiz İmkanı!

Otomotiv sektörü durgun. Araba fiyatları artınca vatandaşlar düşer umuduyla beklemeye başladı. Araçların elinde kalacağından endişelenen otomobil bayileri de çözümü çeşitli kampanyalar yapmakta buldu. Konuyla ilgili milliyet.com.tr’ye açıklamalarda …

Araba Alacaklara Müjde… Kredide Yüzde 0 Faiz İmkanı!

Otomotiv sektörü durgun. Araba fiyatları artınca vatandaşlar düşer umuduyla beklemeye başladı. Araçların elinde kalacağından endişelenen otomobil bayileri de çözümü çeşitli kampanyalar yapmakta buldu.

Konuyla ilgili milliyet.com.tr’ye açıklamalarda bulunan İstanbul Motorlu Araç Satıcıları Derneği (İMAS) Başkanı Hayrettin Ertemel şu ifadeleri kullandı:

Sıfır araçta bollaşma, banka kredilerinin sıkılaştırılması gibi bazı sebepler neticesinde otomotiv piyasasında talep düşmüş durumda.

Düşük talep, artan stok ve yıl sonunun yaklaşmasının da etkisiyle markalar takas desteği, uygun oranlı kredi imkanı veya yüzde 15’e varan indirimler gibi cazip kampanyalar sunmaya başladı.

Tüketici açısından en cazip olan kampanyalardan bir tanesi de krediler. Banka faiz oranlarının 3 ila 5 arası değişkenlik gösterdiği ve krediye erişimin oldukça güç olduğu mevcut piyasa koşullarında markalar, kendi bünyelerinde 0.99’dan başlayan ve marka/ modele göre değişen oldukça düşük oranlarla kredi imkanı sunuyor.

YÜZDE 0 FAİZ VEREN DE VAR

Son olarak bir marka yeni kampanyasını açıklayarak, %0 faizli finans desteği sunacağını açıkladı. Bu noktadaki en önemli hususlardan bir tanesi kampanya ayrıntıları.

Verilen bu finansman destekleri belli bir tutara kadar ve çoğunlukla 12 ay vadeli sunulduğu için detaylarının iyi araştırılması önemlidir. Ayrıca bazı markalarda, sunulan indirimlerle finansman desteği birleştirmediğinden, kredili alımlarda fiyat indirimi uygulanmamaktadır.

VATANDAŞLAR YIL SONUNU BEKLESİN Mİ?

Yazın son aylarında başlayan kampanyaların avantajlı koşulları eylül ayında artarken, ekim ayında kampanyalara ek önemli indirimler de sunulmaya başlandı. Genel olarak finansman, takas ve indirim noktasında avantajlı kampanyalar sunuluyor. Halihazırda fiyatlar düştüğü ve avantajlı oranlar sunulduğu için, önümüzdeki aylarda seyrin bu anlamda sabit devam edeceği düşüncesindeyiz.

‘KAMPANYALAR DAHA CAZİP HALE GELEBİLİR’

Öte yandan 2023 Aralık ve 2024’ün ilk aylarında kampanya uygulanmayan modeller için bazı fırsatlar sunulabilir ya da stoku yüksek araçlarda kampanyalar biraz daha cazip hale gelebilir.

Otomobil almak isteyen vatandaşlarımız, ihtiyaçları ve bütçelerine göre süreci değerlendirerek karar verebilirler.

Şehrin nabzını tutan, en son gelişmeleri anında sizlere ulaştıran sesimiz olmaya devam ediyoruz. Denizli’nin sesi olan Denizlim Haber ile şehre dair herşeyi keşfedin. Takipte kalın en yeni haberlerle güncel kalın.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.