Dolar 32,2314
Euro 34,7514
Altın 2.439,38
BİST 10.218,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli 24°C
Açık
Denizli
24°C
Açık
Sal 26°C
Çar 26°C
Per 28°C
Cum 29°C

Aynı adı taşıyan dede ve torunundan geriye fotoğraflar kaldı

Denizli’nin Çivril ilçesine meydana gelen kazada, takla atan araçta sıkışan dede ve torunu yanarak hayatını kaybetti. Aynı ismi taşıyan dede ve torununun hayatını kaybettiği kazada, anne ile diğer kardeş ise yaralandı. Kaza, Çivril ilçesine bağlı …

Aynı adı taşıyan dede ve torunundan geriye fotoğraflar kaldı
Denizli’nin Çivril ilçesine meydana gelen kazada, takla atan araçta sıkışan dede ve torunu yanarak hayatını kaybetti. Aynı ismi taşıyan dede ve torununun hayatını kaybettiği kazada, anne ile diğer kardeş ise yaralandı.

Kaza, Çivril ilçesine bağlı Tekke Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; 65 yaşındaki Ramazan Mermer idaresindeki otomobil, sürücünün karanlıkta geç fark ettiği virajı alamayarak savruldu. Sürücünün kontrolünü sağlayamadığı araç, şarampole devrilerek bir anda alev aldı. Araçta bulunan sürücünün kızı Mukaddes Mermer, kendi imkanlarıyla bir çocuğunu da yanına alarak yanan araçtan çıkmayı başarırken; dedesiyle aynı adı taşıyan 4 yaşındaki Ramazan ise dedesiyle birlikte araçta mahsur kaldı.

Yanan araçta mahsur kalarak hayatlarını kaybeden dede ve torununun cansız bedenleri, olay yerine çağrılan itfaiyenin yangını söndürmesinin ardından araçtan çıkartıldı. İsimleri ve sonları aynı olan dene ve torununun cenazeleri, Çivril Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Kazada yaralanan anne ve diğer çocuğu ise ambulansla Dinar Devlet Hastanesine sevk edilerek tedavi altına alındı.

Anne Mukaddes Mermer ve çocuğunun hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi. Dede ve torununun cenazelerinin, PAÜ Hastanesi Adli Tıp morgunda yapılacak otopsi işlemlerinin tamamlanmasının ardından Çivril’e bağlı Tekke köyünde toprağa verileceği öğrenildi. Ölüm haberleriyle büyük üzüntüye nenden olan Ramazan Mermer ve torunu minik Ramazan’dan geriye ise fotoğrafları kaldı.

Şehrin nabzını tutan, en son gelişmeleri anında sizlere ulaştıran sesimiz olmaya devam ediyoruz. Denizli’nin sesi olan Denizlim Haber ile şehre dair herşeyi keşfedin. Takipte kalın en yeni haberlerle güncel kalın.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.