Dolar 32,2081
Euro 34,8604
Altın 2.444,95
BİST 10.218,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli 22°C
Az Bulutlu
Denizli
22°C
Az Bulutlu
Paz 24°C
Pts 24°C
Sal 25°C
Çar 26°C

Balıkesir’de Psikiyatri Uzmanı Uyuşturucu Operasyonunda Tutuklandı

Balıkesir’in Bandırma ilçesinde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan psikiyatri uzmanı ile sokak satıcısı olduğu belirlenen şüpheli tutuklandı. Psikiyatri uzmanı T.G’nin yeşil reçete ilaçları usulsüz yollarla elde ederek sokak satıcıları aracılığıyla sattığı tespit edildi. Operasyon sonucunda T.G. ve eşi B.G, sekreteri H.B.Ö. ile sokak satıcısı R.A. gözaltına alındı.

Balıkesir’de Psikiyatri Uzmanı Uyuşturucu Operasyonunda Tutuklandı

Balıkesir’in Bandırma ilçesinde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan psikiyatri uzmanı ile sokak satıcısı olduğu belirlenen şüpheli tutuklandı.

İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince gözaltına alınan, sahibi olduğu özel klinikte uyuşturucu içerikli ilaçları reçete ederek piyasada ticaretinin yapılmasını sağladığı öne sürülen psikiyatri uzmanı T.G ile eşi B.G, sekreteri H.B.Ö. ile uyuşturucu sattığı tespit edilen R.A’nın işlemleri tamamlandı.

Adliyeye sevk edilen şüphelilerden psikiyatri uzmanı T.G. ile R.A. çıkarıldıkları hakimlikçe tutuklandı, B.G. ve H.B.Ö. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Bandırma Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında, 3 ay süren takip sonucu hasta kişilerin bilgisi olmadan usulsüz yollarla kimlik bilgilerinin elde edildiği, psikiyatri uzmanı T.G’nin yeşil reçete ilaç yazdığı, daha sonra bunların sokak satıcıları aracılığıyla yüksek fiyatlardan satıldığı belirlenmişti. “Uyuşturucu madde imal ve ticareti” suçunu işledikleri tespit edilen şüphelilere yönelik 6 adrese yapılan eş zamanlı baskınlarda, psikiyatri uzmanı T.G. ve eşi B.G, sekreteri H.B.Ö. ile sokak satıcısı R.A. gözaltına alınmıştı.

Şehrin nabzını tutan, en son gelişmeleri anında sizlere ulaştıran sesimiz olmaya devam ediyoruz. Denizli’nin sesi olan Denizlim Haber ile şehre dair herşeyi keşfedin. Takipte kalın en yeni haberlerle güncel kalın.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.