Dolar 32,3975
Euro 34,6141
Altın 2.388,02
BİST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli 27°C
Az Bulutlu
Denizli
27°C
Az Bulutlu
Çar 26°C
Per 26°C
Cum 20°C
Cts 20°C

Bıçaklı saldırgan polisin tek hamlesiyle etkisiz hale getirildi

Denizli’de cadde ortasında tartıştığı kişiye bıçakla saldıran şahıs, devriye sırasında olay yerinden geçen yunus timlerinin hamlesiyle etkisiz hale getirildi. O anlar güvenlik kameralarına yansıdı. Olay, Pamukkale ilçesi Gazi Mustafa Kemal Bulvarı …

Bıçaklı saldırgan polisin tek hamlesiyle etkisiz hale getirildi

Denizli’de cadde ortasında tartıştığı kişiye bıçakla saldıran şahıs, devriye sırasında olay yerinden geçen yunus timlerinin hamlesiyle etkisiz hale getirildi. O anlar güvenlik kameralarına yansıdı.

Olay, Pamukkale ilçesi Gazi Mustafa Kemal Bulvarı üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre A.Ö. ile kimliği henüz öğrenilemeyen kişiler arasında bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. A.Ö., tartıştığı kişilere bıçakla saldırmak istedi. Yanındaki bıçakla tartıştığı kişilerin üzerine giden A.Ö.’yü o sırada cadde üzerinde devriye gerçekleştiren motorize yunus timleri fark etti. Karşısında yunus timlerini gören A.Ö. bıçağı hemen yere atarken, yunus timleri ise şahsı tek hareketle etkisiz hale getirdi.

Olay anı güvenlik kameralarına anbean yansıdı. Görüntülerde; A.Ö.’nün tartıştığı kişilerin üzerine doğru koştuğu ve bir bıçak darbesi salladığı görülüyor. Görüntülerin devamında ise bir esnafın sopa yardımıyla ayırmaya çalıştığı sırada yunus timlerinin koşarak gelmesini gören A.Ö., elindeki bıçağı yere atıyor. Polis memuru ise tek hamleyle A.Ö.’yü etkisiz hale getiriyor.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Şehrin nabzını tutan, en son gelişmeleri anında sizlere ulaştıran sesimiz olmaya devam ediyoruz. Denizli’nin sesi olan Denizlim Haber ile şehre dair herşeyi keşfedin. Takipte kalın en yeni haberlerle güncel kalın.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.