Dolar 32,2525
Euro 34,8245
Altın 2.425,77
BİST 10.055,98
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli 23°C
Açık
Denizli
23°C
Açık
Sal 26°C
Çar 27°C
Per 30°C
Cum 30°C

CHP Denizli Büyükşehir Belediye başkan adayı Bülent Nuri Çavuşoğlu kimdir?

CHP Denizli Büyükşehir Belediye başkan adayı Bülent Nuri Çavuşoğlu oldu. Adaylık açıklaması ardından  Bülent Nuri Çavuşoğlu ile ilgili araştırmalar başladı. Peki, CHP Denizli Büyükşehir Belediye başkan adayı Bülent Nuri Çavuşoğlu kimdir?

CHP Denizli Büyükşehir Belediye başkan adayı Bülent Nuri Çavuşoğlu kimdir?

CHP Denizli Büyükşehir Belediye başkan adayı Bülent Nuri Çavuşoğlu 01.08.1974 tarihinde Denizli ilimize bağlı Serinhisar ilçesinde doğdu.

Çeşitli sendikal mücadeleler içinde bulunan emekli öğretmen bir babanın ve ev hanımı bir annenin 2 erkek çocuğundan biridir.

Adını Kıbrıs Fatihi ,16.dönem T.C Başbakanı ,CHP 3.Genel Başkanı Bülent Ecevit ‘ten almaktadır.

İlk ve Orta Öğretiminin ardından, Lise yıllarını Denizli Cumhuriyet Lisesi yatılı (1 yıl) ve Torbalı Sağlık Meslek Lisesinde yatılı olarak tamamladı.

1993-1999 yılları arasında İzmir ‘e sağlık memuru olarak atandı. Sağlık memuru olduğu esnada eğitim ve öğretim ‘den vazgeçmeyerek Dokuz Eylül Üniversitesi Hukuk Fakültesini Kazandı.

Denizli barosuna bağlı bir avukat olarak çalışmakta olduğu yıllarda Turizm sektörüne bağlı bir Aile şirketi kurdu (2000).

2003 yılında Nilgün Hanımla evlendi. Evliliklerinden Deniz Çağan ve Mehmet Boran adında iki erkek çocuğu bulunmaktadır.

2010-2012 yılları arasında CHP Denizli İl Başkan Yardımcılığı görevinde bulundu.

2013-2016 ve 2020-2023 yılları arasında CHP Denizli İl Başkanlığı görevinde bulundu. Gerçekleştirdiği çeşitli eylemler ile Türkiye ve Denizli gündeminde yoğun bir şekilde yer aldı.

Şuan mevcut CHP Parti Meclisi Üyesi olup Örgüt ve Örgütlenme Koordinatörü görevindedir.

Şehrin nabzını tutan, en son gelişmeleri anında sizlere ulaştıran sesimiz olmaya devam ediyoruz. Denizli’nin sesi olan Denizlim Haber ile şehre dair herşeyi keşfedin. Takipte kalın en yeni haberlerle güncel kalın.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.