Dolar 32,2314
Euro 34,7514
Altın 2.439,38
BİST 10.218,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli 24°C
Açık
Denizli
24°C
Açık
Sal 26°C
Çar 26°C
Per 28°C
Cum 29°C

Denizli Büyükşehir Belediyesi Hamilelik Okulu 7. yılında…

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından Ailemi Seviyorum Projesi kapsamında 2016 yılında hayata geçirdiği ve bugüne dek yüzlerce anne adayının eğitim aldığı Hamilelik Okulu’nda 19. dönem eğitimleri başladı.

Denizli Büyükşehir Belediyesi Hamilelik Okulu 7. yılında…

DENİZLİ ( İGFA) – Denizli Büyükşehir Belediyesinin 2016 yılında “Bilinçli anneler, sağlıklı nesiller” sloganıyla başlattığı ve Denizli İl Sağlık Müdürlüğü işbirliği ile sürdürülen Hamilelik Okulu’nda 19. dönem eğitimleri başladı. Bugüne dek yüzlerce anne adayının eğitim aldığı Hamilelik Okulu’nun 19. dönem eğitim programının açılış dersi Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi’nde gerçekleştirildi. Programa Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, Denizli İl Sağlık Müdürlüğü Halk Sağlığı Hizmetleri Başkan Yardımcısı Mehmet Burdurlu, eğitmenler ve kursiyerler katıldı.

Hamilelik Okulu’nun anne adaylarına çok önemli katkı sağladığını ifade eden Değirmenci, “Hepimizin iyi insan yetiştirmek gibi bir görevi var. Eğitim önce ailede başlıyor. Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak bu çerçevede bizler üzerimize düşen sorumluluğu yerine getirerek Türkiye’nin geleceğini şekillendirecek olan gelecek nesillerin bayrağını, devletini, milletini seven bireyler olmasını arzu ediyoruz. Projemiz anne ve baba adaylarına ışık tutmaya devam ediyor” diye konuştu.

Şehrin nabzını tutan, en son gelişmeleri anında sizlere ulaştıran sesimiz olmaya devam ediyoruz. Denizli’nin sesi olan Denizlim Haber ile şehre dair herşeyi keşfedin. Takipte kalın en yeni haberlerle güncel kalın.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.