Dolar 32,2081
Euro 34,8604
Altın 2.444,95
BİST 10.218,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli 24°C
Parçalı Bulutlu
Denizli
24°C
Parçalı Bulutlu
Pts 24°C
Sal 26°C
Çar 26°C
Per 28°C

Denizli OSB iş dünyasını girişimci ve yatırımcılarla buluşturdu

Denizli Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Denizli Girişimcilik Buluşması” iş dünyası temsilcileri, girişimciler ve yatırımcıları bir araya getirdi. Denizli OSB konferans salonunda gerçekleştirilen ve açılış konuşmasını …

Denizli OSB iş dünyasını girişimci ve yatırımcılarla buluşturdu

Denizli Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Denizli Girişimcilik Buluşması” iş dünyası temsilcileri, girişimciler ve yatırımcıları bir araya getirdi.

Denizli OSB konferans salonunda gerçekleştirilen ve açılış konuşmasını Denizli Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkan Vekili Necip Filiz’in yaptığı Denizli Girişimcilik Buluşması’nda girişimcilerin konuşmaları ve sunumları, Fongogo ile Kitle Fonlaması, Fongogo ile Yatırımın Vergisel Avantajları ana başlıkları altında bilgiler paylaşıldı. Üzüm Teknoloji Ltd. Şti. Kurucu – Genel Müdürü Sadık Önal ile WEGS Yazılım Genel Müdürü Hakan Bulgurlu ve Fongogo Genel Müdürü Serkan Bağçe sunumlarını gerçekleştirdi.

Kitle fonlaması ve yatırım süreçleri üzerine geniş kapsamlı bilgilendirme konuşması yapan Serkan Bağçe, girişimciliğin, yenilikçiliğin ve sonsuz insan kapasitesinin kolektif irade ile desteklenmesiyle hayallerin gerçekleşmesini sağlamak ve bu sayede toplumsal kalkınmaya ön ayak olmak amacında olduklarını belirtti. Serkan Bağçe, “Kitle fonlaması ile yatırım alan girişimler müşteri kitlesi oluşturup pazar validasyonu sağlamaktadırlar. Bu nedenle fon yatırımlarımızı kitle fonlaması ile pekiştirerek girişimin hızlı ivmelenmesini sağlıyoruz. Ayrıca kitle fonlaması alan şirketlerin belli raporlama yükümlülükleri bulunmaktadır. Bu yükümlülükler şirketin aldığı yatırımı doğru şekilde kullanmasını sağlamak yönündedir” dedi.

Şehrin nabzını tutan, en son gelişmeleri anında sizlere ulaştıran sesimiz olmaya devam ediyoruz. Denizli’nin sesi olan Denizlim Haber ile şehre dair herşeyi keşfedin. Takipte kalın en yeni haberlerle güncel kalın.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.