Dolar 32,2145
Euro 34,8044
Altın 2.418,39
BİST 10.055,98
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli 23°C
Açık
Denizli
23°C
Açık
Sal 25°C
Çar 27°C
Per 30°C
Cum 29°C

Denizli’de Büyükşehirle Üreten Kadınlar Festivali Ön Buluşması Gerçekleştirildi

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenecek olan Büyükşehirle Üreten Kadınlar Festivali ön buluşması gerçekleştirildi. Festivalde kadınların desteklenmesi, aile bütçelerine katkı sağlanması ve unutulmaya yüz tutmuş değerlerin yaşatılması amaçlanıyor.

Denizli’de Büyükşehirle Üreten Kadınlar Festivali Ön Buluşması Gerçekleştirildi

Denizli‘de Büyükşehirle Üreten Kadınlar Festivali ön buluşması gerçekleştirildi. Kadınların desteklenmesi, aile bütçelerine katkı sağlanması ve unutulmaya yüz tutmuş değerlerin yaşatılması amacıyla düzenlenecek festival ön buluşmasında kadınlara seslenen Başkan Osman Zolan, “Sizlerle ne yaptıysak başarıya ulaştık” dedi.

Denizli Büyükşehir Belediyesi, Türk el sanatlarıyla uğraşan kadın girişimci ve kadın sanatkarların desteklenmesi, gelişmelerine yardımcı olunması, unutulmaya yüz tutmuş sanat ve zanaatların yaşatılması ve aile bütçelerine katkı sağlamaları amacıyla 7-10 Eylül 2023 tarihleri arasında Büyükşehirle Üreten Kadınlar Festivali ön buluşmasını gerçekleştirdi. Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen programa Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, festivalde yer almak isteyen kadın girişimciler ve davetliler katıldı.

“Sizlerle ne yaptıysak hep güzel oldu”

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, göreve geldikleri ilk günden itibaren kadınlarla birlikte pek çok çalışma ve projeyi hayata geçirdiklerini ve birçok önemli işe imza attıklarını söyledi. Başkan Osman Zolan, “Sizler güçlü olmazsanız, ayakta kalamazsanız, bu şehir, ülke ve ailelerimiz de ayakta kalamaz. Sizlerin her zaman yanında olmaya çalıştık, destek olduk” dedi. Büyükşehir Belediyesinin kadınlara yönelik mikro kredi desteklerinden el emeği pazarına, meslek edindirme kurslarından spor kurslarına uzanan çalışmaları hakkında bilgi veren Başkan Zolan, “Sizlerle ne yaptıysak başarıya ulaştık, hep güzel oldu. Bu yapacağımız festivalimizin inşallah başarılı olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.

“Her zaman sizlerin yanındayız”

Festivale başvuran kadın sayısından memnun olduklarını ifade eden Başkan Zolan, “Biz her zaman sizlerin yanındayız. Şunu unutmuyoruz; kadın eştir, kardeştir, anadır, kızımızdır. Hayatımızdan kadını çıkardığımızda hayatın hiçbir anlamı kalmaz. Bizim nazarımızda kadın çok değerlidir. İnşallah bu desteğimiz sizlere nefes olur. İnşallah festivalimiz güzel ve bereketli geçsin. Siz talep ettiğiniz sürece bu festivalimiz devam edecek” şeklinde konuştu. – DENİZLİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Kadın
www.denizlimhaber.com.tr
Şehrin nabzını tutan, en son gelişmeleri anında sizlere ulaştıran sesimiz olmaya devam ediyoruz. Denizli’nin sesi olan Denizlim Haber ile şehre dair herşeyi keşfedin. Takipte kalın en yeni haberlerle güncel kalın.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.