Dolar 32,1936
Euro 34,7695
Altın 2.419,67
BİST 10.055,98
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli 23°C
Açık
Denizli
23°C
Açık
Sal 26°C
Çar 27°C
Per 30°C
Cum 29°C

Denizli’nin Güney ilçesinde kayıp şahıs ölü olarak bulundu

Denizli’nin Güney ilçesinde 3 gündür kayıp olan Hüseyin Gür, ekiplerin insansız hava aracıyla yaptığı aramada bir kayalıkta ölü olarak bulundu. Gür’ün psikolojik sorunları olduğu ve intihar ettiği öne sürüldü.

Denizli’nin Güney ilçesinde kayıp şahıs ölü olarak bulundu

Denizli‘nin Güney ilçesinde 3 gündür kayıp olarak aranan şahıs, ekiplerin insansız hava aracıyla yaptığı aramada bir kayalıkta ölü olarak bulundu.

Edinilen bilgiye göre; Denizli’nin Güney ilçesine bağlı Ertuğrul Mahallesi’nde ikamet eden Hüseyin Gür (36), 21 Ağustos Pazartesi günü, ikamet ettiği adresten ayrılarak bir daha geri dönmedi. İhbar üzerine ilçe ve mahalle çevresinde jandarma, AFAD, AKUT ekiplerince arama çalışması başlatıldı. İnsansız hava acı ve arama köpeklerinin de kayıldığı arama çalışmalarında, drone ile havadan bakıldığı sırada Hüseyin Gür’ün cansız bedeni mahalle yakınlarında bulunan kayalıklar üzerinde bulundu. Yapılan olay yeri çalışmaları ardından Gür’ün cenazesi ilçe hastanesi morguna kaldırıldı.

Öte yandan Gür’ün psikolojik sorunlarının bulunduğu ve bu rahatsızlık çerçevesinde yaşamına son verdiği öne sürüldü. – DENİZLİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa
Şehrin nabzını tutan, en son gelişmeleri anında sizlere ulaştıran sesimiz olmaya devam ediyoruz. Denizli’nin sesi olan Denizlim Haber ile şehre dair herşeyi keşfedin. Takipte kalın en yeni haberlerle güncel kalın.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.