Dolar 32,2081
Euro 34,8604
Altın 2.444,95
BİST 10.218,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli 24°C
Parçalı Bulutlu
Denizli
24°C
Parçalı Bulutlu
Pts 24°C
Sal 25°C
Çar 26°C
Per 26°C

Haftalık Borsa İncelemesi: SASA, CANTE, PANELSAN Analizleri

Haftalık Borsa İncelemesi: SASA, CANTE, PANELSAN Analizleri

Bu hafta sizin için 3 Hisse Senedini inceledik. Analizlerimiz asla yatırım tavsiyesi değildir.

 

SASA

sasa

SASA Kasım 2022 deki yükselişinden sonraki düşüşünde 44.4 ve 38.8 seviyelerini (grafik üzerindeki yeşil demand zone bölgesi) alım bölgesi olarak koruyor. Kısa vadede 51.55 destek noktasını aşağıya kırıp tekrardan alım bölgesini test etmiş olarak görünüyor. Burada alım bölgesini kaçıranlar 51.55 ara direnç noktasının üzerinde günlük ve 4 saatlik kapanışlar görürse alım bölgesi olarak kullanabilirler. Ara direnç noktasının (51.55) kırılımıyla 58.45, 66.35 ve 70.25 seviyelerini hedefleyen bir SASA göreceğiz. 70.25 seviyesinin de yukarı kırılımıyla 82.30 ve daha yukarısı söz konusu olabilir ancak bu grafik oluştukça daha da netleşecektir. 38.8 bölgesinin aşağısındaki günlük kapanışlarda dikkatli olunmalıdır. Çünkü alım bölgesi kırılımıyla SASA daha düşük fiyatları hedefleyecektir.

 

PANELSAN

panelsan

PANELSAN 4 Aydır sürdürdüğü yükseliş trendinde 66 seviyesini arz bölgesi (Grafik üzerindeki kırmızı Supply Zone alanı) olarak korumaya devam ediyor. 66 seviyesi üzerindeki günlük kapanışlar ile daha yüksek seviyelerde bir PANELSAN göreceğiz. 53, 55 ve 58 seviyeleri kısa vade için alım bölgeleridir. 53 seviyesinin altındaki günlük kapanışlarda hem yükselen trend hem de son dip aşağıya kırılacağı için dikkatli olunması gerekir . 53 seviyesi altındaki kapanışlarda satım yönlü düşünmek daha mantıklı olacaktır. Şu anlık olumsuz bir durum bulunmamaktadır.

 

CANTE

cante

Cante Şubat 2023 tarihinden beri 32 Direnç seviyesini (Supply Zone) ve 17.45 Destek Seviyesini (Demand Zone) koruyor. Yakın zamanda 17.45 seviyesindeki alımlarla ara direnç seviyesine (beyaz çizgi) kadar ilerlemiş olan CANTE buradan bir miktar satış yemiş görünüyor. CANTE eğer 23.80 ara direnç seviyesi üzerinde günlük kapanış yaparsa güzel bir alım fırsatı yaratabilir ve hedefi 32 seviyesi olur. Aynı zamanda tekrardan 17.45 seviyeleri de güzel bir alım fırsatı olarak değerlendirilebilir. 17.45 altında yapılan günlük kapanışlar ise CANTE yi daha alt seviyelere taşır. Dikkatli olunması gerekir. 32 seviyesi üzerindeki kapanışlar ise CANTE yi daha yüksek seviyelere taşıyacaktır.

 

Yasal Uyarı

Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler, mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.