Dolar 32,2773
Euro 34,8094
Altın 2.441,83
BİST 10.268,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli 20°C
Hafif Yağmurlu
Denizli
20°C
Hafif Yağmurlu
Cts 23°C
Paz 23°C
Pts 24°C
Sal 24°C

İşte İsrail’i vuran ‘siber’ güç! İsrail askerlerinin esir alınmasını yayınladılar

Kassam Tugayları’nın işgalcilere yönelik başlattığı Aksa Tufanı harekatında Filistinliler siber güçlerini de kullanıyor. Daha önce Demir Kubbe’yi etkisiz hale getiren Filistinliler şimdi de reklam panolarını hackledi.

İşte İsrail’i vuran ‘siber’ güç! İsrail askerlerinin esir alınmasını yayınladılar

  • Haber7

Bir yandan Kassam Tugayları kurtuluş mücadelesi için işgalcilerle çatışmaya girerken, diğer taraftan siber saldırılar düzenleniyor.

Siber operasyon düzenleyen Filistinli hackerlar, Aksa Tufanı’nda esir alınan İsrail askerlerin görüntülerini Holon bölgesindeki reklam panolarından yayınladı. 

DEMİR KUBBE’Yİ ETKİSİZ HALE GETİRDİLER

Kassam Tugayları’nın cephe taarruzuyla başlayan Aksa Tufanı’nı aşama aşama değerlendiren Dr. Eray Güçlüer, Haber Global ekranlarında şunları ifade etti:

“Demir kubbe nasıl devre dışı kaldı? İsrail 5 bin füze ve roketten ancak yüzde 10’unu düşürebilmiş. Yani 4 bin 500 füze ve roket hedefini bulmuş. Bunun bir sebebi de, füze saldırısı başlamadan önce Hamas güçleri, Demir Kubbe istasyonlarına sızıp bazı istasyonlarını yok etmişler. Bunun için de İsrail ordusunu köreltecek sinyal bozucu cihazlar kullanmışlar yaklaşık 2 saat. Yani 2 saat İsrail ordusu kör ve sağır kalmış. Bu esnada Demir Kubbenin istasyonlarını yok etmişler. Dolayısıyla büyük bir açıklık oluşmuş. Bu da çok önemli bir strateji.”

KAYNAK: HABER7
Şehrin nabzını tutan, en son gelişmeleri anında sizlere ulaştıran sesimiz olmaya devam ediyoruz. Denizli’nin sesi olan Denizlim Haber ile şehre dair herşeyi keşfedin. Takipte kalın en yeni haberlerle güncel kalın.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.