Dolar 32,2662
Euro 34,7950
Altın 2.463,71
BİST 10.352,78
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli 21°C
Az Bulutlu
Denizli
21°C
Az Bulutlu
Cts 22°C
Paz 23°C
Pts 24°C
Sal 25°C

Küçük kardeşi babasının cansız bedeniyle karşılaştı

Denizli’de babasına ulaşamayan çocuk, küçük kardeşinin açtığı telefonda babasının cansız bedeniyle karşılaşınca şok yaşadı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Küçük kardeşi babasının cansız bedeniyle karşılaştı

Küçük kardeş görüntülü aramayı açınca, babası cansız bedeniyle karşılaştı

DENİZLİ Denizli’de babasına ulaşamayan çocuk, küçük kardeşinin kurduğu telefonda babası cansız bedeniyle karşılaşınca yaşadıkları şokunu yaşadı.

Olay, Pamukkale ilçesine bağlı Pelitlibağ Mahallesi Hürriyet Caddesinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre; ikinci eşinden olan 5 yaşındaki çocuğuyla birlikte 7 katlı bir apartmanın 3. katında ikamet eden tekstilci Ahmet Günenç’den geceden beri almayan çocuklar, ısrarla onu muhafaza etmeye devam etti. Son görüntülü aramalarında babalarının telefonunu açan küçük aileleri, babasının banyoda yattığını belirterek, telefonla birlikte banyoya gitti.

Babalarının hareketsiz bir şekilde bir yerde yattığını gören Avrupa, 112 Acil Çağrı Merkezine yaptığı ihbar üzerine bölgeye sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Kapıyı içeriye giren ekipler, Ahmet Günenç’in bir süre önce hayatını kaybettiğini kaydetti. Olayda hayatını kaybeden Günenç’in can bedenisiz, yapılan incelemelerin ardından otopsi için adli tıp morguna kaldırıldı.

İlk eşinden 2 ve ikinci eşinden ise 1 çocuğu olan Ahmet Günenç’in kalp krizi sonucu hayatını kaybetmiş olabileceği iddia edildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Köksal Kılınç – Yaşam
Şehrin nabzını tutan, en son gelişmeleri anında sizlere ulaştıran sesimiz olmaya devam ediyoruz. Denizli’nin sesi olan Denizlim Haber ile şehre dair herşeyi keşfedin. Takipte kalın en yeni haberlerle güncel kalın.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.