Dolar 32,2081
Euro 34,8604
Altın 2.444,95
BİST 10.218,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli 22°C
Az Bulutlu
Denizli
22°C
Az Bulutlu
Paz 24°C
Pts 23°C
Sal 25°C
Çar 26°C

Zihinsel engelli kişinin ateş ettiği kadın yaralandı

İzmir’in Konak ilçesinde zihinsel engelli olduğu öne sürülen bir kişinin silahlı saldırısına uğrayan kadın, yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Yaralı kadının hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. Olay saat 12.45 sıralarında Alsancak Kıbrıs …

Zihinsel engelli kişinin ateş ettiği kadın yaralandı

İzmir’in Konak ilçesinde zihinsel engelli olduğu öne sürülen bir kişinin silahlı saldırısına uğrayan kadın, yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Yaralı kadının hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

Olay saat 12.45 sıralarında Alsancak Kıbrıs Şehitleri Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre zihinsel engelli olduğu öne sürülen Z.Ö., elindeki tabancayla E.T. adlı kadına ateş etti. Olayın ardından durumun bildirilmesi üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edilirken, silahlı saldırgan Z.Ö. polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Yaralanan kadın ise sağlık ekipleri tarafından ambulansla Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Yaralanan kadının hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

Valilikten olayla ilgili açıklama

Öte yandan İzmir Valiliği tarafından olayla ilgili yapılan açıklamada şu sözlere yer verildi: “İlimiz Konak ilçesinde, 01.08 2023 günü saat 12.45 sıralarında zihinsel engelli Z.Ö. isimli şahsın silahlı saldırısı sonucu E.T. isimli vatandaşımız yaralanmış olup, yaralı Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alınmıştır. Olayın faili ise suç aleti ile birlikte gözaltına alınmış ve konuyla ilgili adlî tahkikat başlatılmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”

Şehrin nabzını tutan, en son gelişmeleri anında sizlere ulaştıran sesimiz olmaya devam ediyoruz. Denizli’nin sesi olan Denizlim Haber ile şehre dair herşeyi keşfedin. Takipte kalın en yeni haberlerle güncel kalın.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.