Dolar 32,2964
Euro 34,9583
Altın 2.449,17
BİST 10.173,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli 25°C
Açık
Denizli
25°C
Açık
Çar 27°C
Per 31°C
Cum 32°C
Cts 29°C

Google, Bu Altcoin ile İşbirliğini Duyurdu!

Celo Vakfı çığır açan bir duyuru yapıyor. Buna göre Google Cloud’un altcoin Celo ağında bir doğrulayıcı haline geldiğini belirtiyor. Diğer taraftan bu işbirliği kripto para piyasasında dalgalanmalara yol açıyor. CELO’nun fiyatını 0,51 doların üzerine …

Google, Bu Altcoin ile İşbirliğini Duyurdu!

Celo Vakfı çığır açan bir duyuru yapıyor. Buna göre Google Cloud’un altcoin Celo ağında bir doğrulayıcı haline geldiğini belirtiyor. Diğer taraftan bu işbirliği kripto para piyasasında dalgalanmalara yol açıyor. CELO’nun fiyatını 0,51 doların üzerine çıkarıyor. Ayrıca yatırımcıların da dikkatini çekiyor. Detaylara bakalım.

Web3 uygulamaları için daha güçlü bir ağ

Google Cloud ve Celo Vakfı arasındaki ortaklık, altcoin Celo ağının genel güvenliğini desteklemeyi amaçlıyor. Google Cloud, blockchain üzerinde bir doğrulayıcı çalıştırarak ağın sağlamlığını artırmaya yönelik katkı sağlıyor. İşbirliği, Nisan ayında her iki tarafın da Web3 uygulamaları oluşturmak ve ölçeklendirmek için güçlerini birleştirmesiyle başladı.

Celo topluluğu önemli bir adım attı. Buna göre cLabs’ın bağımsız bir Layer-1 ağından altcoin Ethereum Layer-2 çözümüne geçiş önerisini onayladı. Bu stratejik değişim, Ethereum ekosisteminde gelişmiş ölçeklenebilirlik, gelişmiş güvenlik getirmeyi amaçlıyor. Ayrıca daha fazla gerçek dünya kullanım durumu sunmayı da hedefliyor. Bu geçişi kolaylaştırmak için cLabs, güçlü bir node barındırma hizmeti olan Google Cloud’un Blockchain Node Engine’inden fayda sağlayacak.

Altcoin dünyasında blockchain inovasyonu için ortak vizyon

Altcoin Celo Vakfı Ekosistem Büyüme Başkanı Xochitl Cazador, işbirliğinden duyduğu heyecanı dile getiriyor. Bu bağlamda şunları söylüyor. “Google Cloud ve Celo Vakfı, insanlar ve gezegen için sürdürülebilir çözümleri desteklemek üzere blockchain teknolojisi ve inovasyondan yararlanma konusunda ortak bir misyona sahip.” Bu ortaklık, blockchain’in olumlu etki yaratma potansiyelinden yararlanma konusundaki kararlılığı yansıtıyor.

Google Cloud Dijital Varlıklar Direktörü Carlos Arena da açıklama yapıyor. Şirketleri ve geliştiricileri temel ölçeklendirme araçlarıyla güçlendirerek Web3 ekosistemini güçlendirme konusundaki kararlılıklarını vurguluyor. Celo ağında bir doğrulayıcı çalıştırmak, Celo Vakfı ile işbirliklerinde önemli bir adımı temsil ediyor. Diğer taraftan ağ genişlemesini sağlama vizyonlarıyla da uyumlu bir aşamaya işaret ediyor.

Web3’ün Geleceğini Gözeten Hizmet Sağlayıcılar

Web3’ün önemi artmaya devam ediyor. Google Cloud ve diğer hizmet sağlayıcılar, barındırma hizmetlerine benzer node hizmetlerini aktif olarak pazarlıyor. Bu stratejik ortaklıklar Web3’ün geleceğinden pay almaya yönelik. Buna göre bu tür işbirlikleri hizmet sağlayıcıların kazançlarını artırırken, CELO gibi altcoin projeleri için sermaye akışını ve fırsatları da körüklüyor. Kriptokoin.com olarak baktığımızda Google Cloud ve Celo Vakfı arasındaki ortaklık, teknoloji devleri ve blockchain ağları arasındaki işbirliklerinin öneminin altını çiziyor.

Diğer taraftan altcoin CELO’nun fiyat artışını da destekliyor. Celo, Google Cloud’un desteğiyle bir Ethereum Layer-2 çözümüne doğru ilerliyor. Bu aşamada, daha ölçeklenebilir ve yenilikçi bir Web3 ekosistemi için zemin hazırlıyor. Ayrıca bu ittifak, blockchain teknolojisinin sürdürülebilir çözümler yaratma konusundaki dönüştürücü potansiyelini ortaya koyuyor. Diğer taraftan hızla gelişen kripto para dünyasında CELO için parlak bir geleceğin sinyallerini veriyor.

Şehrin nabzını tutan, en son gelişmeleri anında sizlere ulaştıran sesimiz olmaya devam ediyoruz. Denizli’nin sesi olan Denizlim Haber ile şehre dair herşeyi keşfedin. Takipte kalın en yeni haberlerle güncel kalın.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.