Dolar 32,2168
Euro 35,0847
Altın 2.501,31
BİST 10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli 32°C
Parçalı Bulutlu
Denizli
32°C
Parçalı Bulutlu
Cts 32°C
Paz 33°C
Pts 34°C
Sal 34°C

Park halindeki araçta tarım işçileri fark etti! Yarı çıplak halde ceset bulundu

Denizli’nin Sarayköy ilçesinde tarım işçileri tarafından yol kenarında park edilen aracın yolcu koltuğunda yarı çıplak halde bir erkek cesedi bulundu.

Park halindeki araçta tarım işçileri fark etti! Yarı çıplak halde ceset bulundu

Şüpheli olay, Sarayköy ilçesine bağlı Ahmetli Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; sabah erken saatlerde bölgedeki tarlara çalışmaya giden tarım işçileri, yol kenarında park halinde olan 07 ADA 563 plakalı hafif ticari aracın içinde yarı çıplak halde bir kişinin hareketsiz bir şekilde durduğunu fark etti. Yolcu koltuğunda oturan kişinin seslere tepki vermemesi üzerine, 112 Acil Çağrı Merkezi’nden yardım talep edildi. İhbar üzerine bölgeye intikal eden sağlık ekipleri, yaptıkları kontroller sonucu şahsın hayatını kaybettiğini tespit etti.

Olay yeri inceleme ekiplerinin de bölgeye ulaşması ve ilk incelemelerin yapılmasının ardından ölenin evli ve 2 çocuk babası Ali Sert’in olduğu belirlendi. Sert’in cansız bedeni otopsi yapılmak üzere adli tıp morguna kaldırıldı. Araç içini ve bölgede detaylı bir şekilde incelemeye alan ekipler, şüpheli ölüm ile ilgili soruşturma başlattı.

Öte yandan araç içerisinde ölü olarak bulunan Ali Sert’in cenazesinin yapılacak otopsi işlemlerinin ardından Buldan ilçesine bağlı Oğuz Mahallesi’nde toprağa verileceği öğrenildi.

Kaynak: Milliyet

Şehrin nabzını tutan, en son gelişmeleri anında sizlere ulaştıran sesimiz olmaya devam ediyoruz. Denizli’nin sesi olan Denizlim Haber ile şehre dair herşeyi keşfedin. Takipte kalın en yeni haberlerle güncel kalın.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.